Bristol logo

Leergeld ‘s-Hertogenbosch voert tot eind oktober een speciale actie i.s.m. Bristol.
De actie is bestemd voor Bossche kinderen uit een zorgvuldig geselecteerde groep gezinnen met zeer beperkte financiële middelen.

Helaas is de armoede van het gezin nogal eens af te leiden uit de kleding van de kinderen. Hun schoenen passen niet bij het seizoen of de kinderen zijn uit hun kledingmaat gegroeid. Dit valt op, en dat is niet fijn voor de kinderen. Dat is de motivatie achter ons project.

Leergeld heeft veel gezinnen in het cliëntenbestand die een financieel steuntje in de rug kunnen gebruiken. Voor dit project i.s.m. Bristol hebben wij zorgvuldig enkele criteria bepaald. Gezinnen die hieraan voldoen hebben een waardebon van ons ontvangen.

Waardebon Bristol

Deelnemende gezinnen kunnen met een waardebon ter waarde van € 45 bepaalde kleding of schoenen voor hun kind aanschaffen bij Bristol. Het gaat in deze actie om het filiaal Gruttostraat in ‘s-Hertogenbosch. Per saldo geeft Bristol ons korting op iedere aanschaf via de waardebon. Super!
Hier vind u de openingstijden van deze Bristol.

Laagdrempelig en effectief

De actie met een waardebon bij een winkel is een goed voorbeeld van de manier waarop wij kunnen samenwerken met bedrijven. Op een wijze die laagdrempelig is voor de gezinnen én aantrekkelijk voor de bedrijven.
Het is fijn om als bedrijf iets concreets te doen voor de kinderen, zodat ook zij kunnen meedoen! En zo’n project vergroot bovendien de bedrijfstrots bij de medewerkers.

Hebt u – of kent u – een bedrijf die Bossche gezinnen met een kleine portemonnee wil helpen? Neem contact op met leergeld Den Bosch om de mogelijkheden te bespreken.