Alle kinderen mogen meedoen!


Elk kind moet mee kunnen doen met leeftijdgenoten. Ongeacht de financiële thuissituatie.

Wat doen we?

Wat doen we?

Leergeld richt zich op het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen, door deze kinderen weer mee te laten doen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten.

Lees verder
Voor wie is het?

Voor wie is het?

Leergeld biedt kansen aan ouders om kinderen in de leeftijd van 4 t/m 17 jaar om te kunnen laten deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten.

Lees verder

Welke hulp kunt u aanvragen voor uw kind?


Het kan hierbij gaan om activiteiten voor kinderen op het gebied van onderwijs, sport, cultuur of welzijn, zoals meedoen aan schoolreisjes, muziekles of lid worden van een sport- of scoutingvereniging. Leergeld biedt deze kinderen daarmee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen. Leergeld wil kinderen, naar eigen keuze, mee laten doen op 4 verschillende gebieden: onderwijs, sport, cultuur en welzijn.

Help ons helpen


Stichting Leergeld Den Bosch helpt kinderen in gezinnen met minimale financiële middelen. Dit kunnen we niet alleen. Hierbij hebben wij uw hulp hard nodig, juist nu!


Doneer & help

Wilt u ons sponsoren?


Heeft u interesse om ons financieel te steunen en wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op via de mail.


Stuur een e-mail